• تاریخ انتشار : 1398/09/16 - 18:04
  • بازدید : 873
  • تعداد بازدیدکننده : 38
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست صمیمی ریاست، معاونین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده پیراپزشکی با دانشجویان در آستانه روز 16 آذر

نشست صمیمی ریاست، معاون آموزشی، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیران گروه های آموزشی دانشکده پیراپزشکی با نمایندگان صنفی دانشجویان دانشکده در آستانه روز 16 آذر برگزار گردید. در این نشست دکتر رحمتی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده ضمن خوشامدگویی به حضار و گرامیداشت روز 16 آذر به بیان اهداف برگزاری این جلسه پرداخت. در ادامه نماینده شورای صنفی دانشجویان و هریک از دانشجویان سوالات و پیشنهادات خود را که شامل مسائل زیر می باشد را مطرح نمودند:

 

نشست صمیمی ریاست، معاون آموزشی، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیران گروه های آموزشی دانشکده پیراپزشکی با نمایندگان صنفی دانشجویان دانشکده در آستانه روز 16 آذر برگزار گردید.

در این نشست دکتر رحمتی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده ضمن خوشامدگویی به حضار  و گرامیداشت روز 16 آذر به بیان اهداف برگزاری این جلسه پرداخت. در ادامه نماینده شورای صنفی دانشجویان و هریک از دانشجویان سوالات و پیشنهادات خود را که شامل مسائل زیر می باشد را مطرح نمودند:

-          مشکلات کارآموزی در بیمارستانها با توجه به واگذاری آزمایشگاه ها و مراکز تصویربرداری دانشگاه به بخش خصوصی

-          هدفمند کردن ارزشیابی اساتید

-          با وجود امکانات تربیت بدنی در دانشکده و نبود کارشناس آموزشی جهت ارائه واحد تربیت بدنی در دانشکده

-          کمبود بعضی تجهیزات آزمایشگاهی در آزمایشگاه های آموزشی دانشکده

-          عدم همکاری مراکز تحقیقاتی خارج از دانشکده بادانشجویان فناوری اطلاعات سلامت

-          پیشنهاد تاسیس مرکز رشد در دانشکده و کاربردی کردن پایان نامه های دانشجویان

-          ارتقاء سرعت و پهنای باند اینترنت و به روز کردن نرم افزارهای کاربردی در دانشکده

-          مشکلات رفاهی و غذاخوری

در ادامه این نشست دکتر قره باغیان رئیس دانشکده به سؤالات دانشجویان پاسخ های لازم را ارائه نمود.

دکتر قره باغیان اظهار داشت : در سال گذشته امکانات و دستگاه های مورد نیاز دانشجویان را در حد توان با کمک منابع ملی خارج از دانشگاه خریداری شده است.

وی در خصوص پذیرش دانشجویان بیان نمود که با توجه به سیاست های وزارت بهداشت، دانشگاه و امکانات دانشکده اعم از هیئت علمی و زیرساخت های آموزشی و پژوهشی دانشجو می پذیریم و تعداد افراد هیئت علمی در دانشکده مناسب بوده و دو گروه تکنولوژی پرتوشناسی و علوم آزمایشگاهی نیاز به تقویت دارند. وی ارزشیابی اساتید به شکل کنونی را فاقد کیفیت و استاندارد لازم خواند و ابراز امیدواری کرد که به کمک مرکز EDOدانشکده و مصاحبه با دانشجویان این مشکل به تدریج بهبود یابد.

در ادامه دکتر قره باغیان به این نکته اشاره نمود که پایان نامه های دانشجویان به خصوص Ph.Dنباید بدون استفاده در کتابخانه بماند و باید با همکاری اساتید بالینی، مراکز درمانی و یا تحقیقاتی کاربردی گردند به عنوان مثال در گروه خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون شرط تصویب پایان نامه دانشجویان دکترای تائید اولیه یکی از اساتید بالینی در جهت امکان استفاده از نتایج پایان نامه ها در بالین می باشد. سایر رشته ها به ویژه دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت نیز می بایست با توجه به نیاز مراکز درمانی و تحقیقاتی با همکاری اساتید گروه و اساتید کاربر نسبت به انتخاب و اجرای پایان نامه خود اقدام کنند تا هم بتوانند با نشان دادن توانایی های خود بتوانند جذب بازار کار شده و هم نتایج کارهای خوبشان در نظام خدمات سلامت مورد استفاده قرار گیرد.

در مورد تامین کتب مورد نیاز دانشجویان در صورت ارائه PDFکتب نسبت به افست آنها برای کتابخانه اقدام خواهد شد.

وی درخصوص تاسیس مرکز رشد در دانشکده گفت که از این طرح حمایت کرده تا پس از بررسی کارشناسی و امکان پذیری اجرای آن در دانشکده از طرف حوزه معاونت پژوهشی دانشکده انجام شود.

دکتر قره باغیان در پایان اظهار امیدواری کرد که با کمک و هم اندیشی دانشجویان بتوان نسبت به بهبود امور آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی را رفع و اصلاح کمبودها اقدامات لازم را انجام دهد.

در ادامه این برنامه دکتر فائقی معاون آموزشی دانشکده در رابطه با مشکلات کارورزی دانشجویان گفت: در این رابطه با معاونت آموزشی بیمارستانهای مربوطه جلساتی داشته اند و به نتایج خوبی در جهت رفع این مشکلات رسیده اند.

وی بیان داشت: با توجه به ضرورت ایجاد همکاری نزدیک و منسجم جهت پیشبرد و ارتقاء کیفیت اجرای کارآموزی های بیمارستانی دانشجویان در سطوح مختلف می توان از همکاری کارشناسان ارشد فناوری تصویربرداری MRIکه درحال حاضر به عنوان پرسنل رسمی بخش تصویربرداری بیمارستانها هستند و نیز کارشناسان توانمند و پرتلاش و علاقمند به صورت همکار با گروه های آموزشی در امر آموزش عملی دانشجویان و با نظارت دوره ای اساتید گروه های مختلف من جمله رادیولوژی استفاده نمود که در صورت حمایت مستقیم معاونت محترم آموزشی دانشگاه از این موضوع می توان گام های ارزشمندی در جهت رفع یا کاهش مشکلات مربوط به کارآموزی ها برداشت.

دکتر فرانک کازرونی مدیر گروه علوم آزمایشگاهی درخصوص رفع مشکلات کارورزی دانشجویان علوم آزمایشگاهی در بیمارستانها به این نکته اشاره نمود که علاوه بر کارشناسان مربوطه، دو نفر از اعضای هیئت علمی هفته ای یک بار به طور مرتب به بیمارستانها سرکشی می کنند و از نزدیک در جریان امور مربوطه قرار می گیرند. وی درباره تجهیزات آزمایشگاهی گفت در یک دو سال گذشته تحولات زیادی در آزمایشگاه ها صورت گرفته است و دستگاه های جدید برای آزمایشگاه خریداری شده است و از نظر مواد مصرفی آزمایشگاه ها به هیچ عنوان از مواد تاریخ گذشته استفاده نکرده و نمی کنیم.

دکتر اعظم السادات حسینی عضو هیئت علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشکده در رابطه با پیشنهاد ایجاد مرکز رشد خاطرنشان کرد اگر زیرساخت های آن در دانشکده فراهم شود، مدیریت فناوری اطلاعات سلامت از آن حمایت خواهد کرد. وی درخصوص پایان نامه ها گفت با توجه به پیشنهادات و نیازهایی که در بالین وجود دارد باید پایان نامه ها انتخاب شود. دکتر حسینی یکی از نیازهای گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت را داشتن یک آزمایشگاه یا لابراتوار دانست که دانشجویان بتوانند از نرم افزارهای موجود و سیستم های اطلاعاتی با کامپیوترهای با ظرفیت و پردازش بالا استفاده نمایند.

در پایان این نشست دیگر مدیران گروه های آموزشی هرکدام به طور جداگانه به سؤالات دانشجویان پاسخ های لازم را ارائه نمودند.

  • گروه خبری : اخبار دانشكده
  • گروه خبری : 85985
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست