• تاریخ انتشار : 1395/12/08 - 11:56

برگزاری سومین کنگره ملی دانشجویی "کاربرد بهینه تکنیک ها و روش های تصویربرداری پزشکی در تشخیص و درمان موثر بیماری ها" در دانشکده پیراپزشکی

در مورخ 4 و 5 اسفند ماه 1395 سومین کنگره ملّی سالیانه دانشجویی "کاربرد بهینه تکنیک ها و روش های تصویربرداری پزشکی در تشخیص و درمان موثر بیماری ها" در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در مورخ 4 و 5 اسفند ماه  1395 سومین کنگره ملّی سالیانه دانشجویی "کاربرد بهینه تکنیک ها و روش های تصویربرداری پزشکی در تشخیص و درمان موثر بیماری ها" در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در ابتدای این همایش آقای دکتر میرداود عمرانی ریاست دانشکده پیراپزشکی و آقای دکتر فائقی معاون آموزشی و ریاست کمیته علمی همایش سخنرانی نمودند.

این همایش دو روزه با همکاری نزدیک و مستقیم کمیته پژوهشی دانشجویان این دانشکده و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه توسط معاونت آموزشی دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

محورهای اصلی این همایش عبارت بودند از :

سیستم مغز و اعصاب  (CNS)

سیستم عضلانی- اسکلتی(MSK)

پستان

دستگاه گوارشی

قلب ، عروق

سیستم ادراری – تناسلی

شایان ذکر است همایش با بیست و پنج سخنران و ارائه هفت پوستر با بیش از 90 شرکت کننده از دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار گردید.