• تاریخ انتشار : 1403/09/20 - 08:14
  • بازدید : 8
  • تعداد بازدید : 8
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
16/08/1403 بازدید از پارک علم و فناوری پردیس دماوند

16/08/1403 بازدید از پارک علم و فناوری پردیس دماوند

بازدید علمی گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت و انجمن علمی سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پارک فناوری پردیس

در روز چهارشنبه، 16 آبان 1403، گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت و انجمن علمی سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هماهنگی معاونت محترم دانشجویی فرهنگی و طبق برنامه‌ریزی قبلی، از پارک فناوری پردیس بازدید کردند. در این بازدید، دکتر حسن امامی، مدیریت محترم گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت، و دکتر رضا ربیعی، معاون محترم آموزشی گروه وسرکار خانم گمار، معاونت محترم دانشجویی فرهنگی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، در معیّت دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌های انفورماتیک پزشکی، فناوری اطلاعات سلامت و مدیریت اطلاعات سلامت از دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران و تربیت مدرس از پارک فناوری پردیس بازدید به عمل اوردند.

بازدید از پارک فناوری پردیس با توضیحات جامع مسئولان بخش منابع انسانی در فضای کار اشتراکی آغاز شد. آن‌ها تاریخچه و روند شکل‌گیری و توسعه اکوسیستم پارک فناوری پردیس را برای شرکت‌کنندگان تشریح کردند و به معرفی امکانات، زیرساخت‌ها و فرصت‌های شغلی و کارآفرینی موجود در پارک برای استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان پرداختند. همچنین به امکانات و زیرساخت‌های گسترده‌ای که پارک برای حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کرده است، اشاره شد. این توضیحات به شکل جامع، فضایی از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در این پارک را برای توسعه فناوری‌های نوین و پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و نوآورانه ترسیم کرد.

مسئولان پارک به مجموعه‌ای از طرح ها و برنامه‌های آموزشی در راستای ارتقای مهارت های شغلی اشاره کردند که از طریق آن‌ها، دانشجویان پس از اموزش می‌توانند در قالب کارآموزی یا عضویت در تیم‌های پروژه‌ای فعالیت کنند و بدین وسیله تجربه عملی در حوزه‌های نوین فناوری کسب نمایند. این نوع همکاری‌ها، علاوه بر تقویت تجربه عملی و آشنایی دانشجویان با محیط‌های نوآورانه، زمینه‌ساز آمادگی حرفه‌ای آن‌ها برای ورود به عرصه‌های شغلی مرتبط در پارک فناوری می‌شود و بستری برای پیشبرد پروژه‌های علمی و کارآفرینانه در راستای بهبود زیرساخت‌های فناوری سلامت فراهم می‌آورد.

در ادامه، بازدیدکنندگان به شرکت دانش‌بنیان "پرداخت الکترونیک سامان کیش" رفتند. در این بخش، مسئولان شرکت و کارشناسان به معرفی فناوری‌های نوین به‌کار گرفته شده در حوزه پرداخت الکترونیک پرداختند و به سوالات اساتید و دانشجویان پاسخ دادند. همچنین، تجربه‌های عملی شرکت در توسعه و بکارگیری راه‌حل‌های پیشرفته برای امنیت و کارآمدی در سیستم‌های پرداخت الکترونیکی با بازدیدکنندگان به اشتراک گذاشته شد که مورد استقبال قرار گرفت و فضایی برای بحث‌های تخصصی ایجاد کرد.

یکی از بخش‌های جالب بازدید، تور کوتاه موزه هوانوردی پارک بود که شرکت‌کنندگان را با مفاهیم فیزیک پرواز آشنا کرد. این بخش با ارائه توضیحات علمی و نمایش‌های بصری همراه بود و فضای علمی جذابی برای شرکت‌کنندگان فراهم کرد.

در پایان، بازدیدکنندگان به نمایشگاه فناوری و دارویی پارک فناوری پردیس رفتند. در این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای علمی و فناوری‌های مرتبط با حوزه داروسازی و سلامت، از جمله داروهای نوآورانه و تجهیزات پیشرفته پزشکی، به نمایش گذاشته شد. این نمایشگاه فضایی برای آشنایی عمیق‌تر با فناوری‌های نوین در حوزه سلامت و فرصت‌هایی برای بهره‌برداری از این فناوری‌ها در عرصه‌های بالینی و دارویی فراهم کرد.

این بازدید علمی فرصتی مناسب برای دانشجویان و اساتید بود تا از نزدیک با پیشرفت‌های فناورانه در حوزه سلامت و ارتباط آن‌ها با اکوسیستم‌های علمی و صنعتی آشنا شوند.

  • گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی
  • کد خبر : 150278
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست